لژیون جونز روز جمعه مورخ 18/1/1391
لژیون جونز روز جمعه مورخ 18/1/1391 پس از انجام ورزش و آمادگی جسمانی ساعت 8 صبح به استادی آقای علیرضا زرکش در پارک طالقانی آغاز به کار نمود که خلاصه ای از سخنان این عزیزان را به نظر شما میرسانم.
ما در لژیون جونز همه چیز می خوریم و هیچ منع غذایی نداریم اما مسئله مهم در هنگام خوردن این است که هوشیار و متوجه باشیم یعنی اینکه بتوانیم توانایی لذت بردن از غذا را در خودمان بوجود بیاوریم و این جز با هوشیاری و توجه به غذایی که می خوریم و استفاده از 5 حس در هنگام غذا خوردن به وجود نمی آید.
گاهی ما غذا را می خوریم به جای اینکه لذت ببریم درگیر می شویم و این همان حواس پرتی است مثلاً ترشی می خوریم اما همیشه درگیر این موضوع هستیم آیا این خوب بود برای من یا نه، آیا زیاد بود یا کم، ما باید از هر چیزی به میزانی که لذت می بریم بخوریم و این هم در عرصه کار و آزمایش به نتیجه می رسد، با آموزش، تفکر و تجربه کردن مفید بدست می آید که بفهمیم از چه مقدار غذا لذت می بریم.
ما باید یاد بگیریم هر چیزی را در فصل خودش بخوریم، هر چیزی و هر غذایی که از تعادل خارج بشود مضر است، بدن ما نسبت به هر چیزی که می خوریم عکس العمل نشان می دهد و خود را هماهنگ آن می کند و مقاوم تر می شود مثلاً هر چه بیشتر نمک بخوریم نقطه تحمل بدن ما بالاتر می رود و این جسم ما را از تعادل خارج می کند، ما می گوییم میوه خوب است ولی زمان و تعداد آن خیلی مهم است، ما اینجا قرار است ذائقه خودمان را تغییر بدهیم اگر نمک و یا فلفل زیاد باشد طعم اصلی غذا را متوجه نمی شویم، مثلاً اگر ساندویچ باشد احساس می کنیم ساندویچ نمک می خوریم یا ساندویج سس و این طعم اصلی غذا را از بین می برد.
وقتی غذایی تند و یا خیلی داغ است و آن را می خوریم مجبور می شویم سریع و تند تند بخوریم و در نهایت نه از آن غذا لذت می بریم و نه اینکه آن غذا ما را سیر می کند، سعی کنیم از غذاهای فست فود، ساندویچ، پیتزا، کالباس و ... خیلی کم استفاده کنیم چون در سوسیس و کالباس یکسری مواد نگهدارنده می زنند که در محیط بیرون وقتی روی این مواد آزمایش صورت می پذیرد می بینیم هیچ خطری ندارد ولی وقتی وارد بدن می شود و در داخل معده با موادی که در بدن قرار دارد ترکیب می شود ماده جدیدی تشکیل می دهد و این برای جسم ما خیلی مضر است مخصوصاً در کشور ما که به هیچ وجه تولید این مدل مواد غذایی به صورت استاندارد و مناسب تولید نمی شود.
اگر ما بتوانیم این را درک کنیم که چه چیز نیاز بدن ماست و ماهیت آن را بشناسیم و هر غذایی را در فصل آن بخوریم می توانیم به آن فرمان عقل برسیم، شاید این لژیون به ما کمک کند که این توانایی که در سفر اول بدست آوردیم در تمام جهات زندگی از آن استفاده کنیم، اگر ما توانایی داشته باشیم اطلاعات و آموزش های کنگره و وادی ها را در تمام مراحل زندگی به اجرا در بیاوریم و در همه جهات بکار ببریم قطعاً انسان موفقی در زندگی خواهیم بود و اهداف کنگره هم قطعاً همین است.
این لژیون به ما کمک می کند این توانایی را دو چندان کنیم برای رسیدن به اهداف بزرگی که در زندگی داریم راحت تر عمل کنیم، در افریقا یک سری از مناطق را، حفاظت شده اعلام می کنند و تمامی حیوانات موجود در آن منطقه از بسیاری از مشکلات در امان هستند در لژیون هم همینگونه است اگر در لژیون این اتفاق برای بچه ها بیفتد سفر خوبی خواهند داشت، در لژیون باید خودمان را خالی کنیم و تخلیه کنیم، اگر این اتفاق برایمان افتاد بهره لازم را خواهیم برد و این مسئله بسیار مهمی است.
ما اگر در لژیون حضور پیدا کنیم و فقط یک تماشاگر باشیم و حرکت نکنیم هیچ فایده ای نخواهد داشت و بهره لازم را نخواهیم برد مثل این می ماند که با لباس به حمام برویم، محیط کنگره و لژیون بسیار محیط امنی است و این مسئله را مرزبان به خوبی حس می کند، لژیون مثل پمپ بنزین است ولی خیلی ها به دلایل مختلف در این پمپ بنزین، بنزین نمی زنند یا پول ندارند، یا خواستش را ندارند و یا عقربه ی آنها خراب است و فکر می کنند بنزین دارند. باید از حضور در لژیون بهره لازم و کافی را ببریم.
تهیه گزارش: مسافر مجتبی
منبع: وبلاگ تناسب اندام، کاهش تدریجی وزن با روش DST